dimarts, 9 de gener del 2018

Acticitat 9: El sistema solar a escala

El sistema solar és un sisetma planetari el qual hi ha un conjunt de planetes com la Terra que orbiten al seu voltant. El sol ocupa la major part del sistema solar i la resta respresenta els vuit planetes i asteroides. Aquests vuit planetes n'hi ha cuatre que es consideren terresres i n'hi ha la resta s'anomenen geagants.
El sistema solar està situat a la via lactea que és un disc pla format per millons d'estrelles. El sistema solar el forma diferents planetes tots ells lligats al sol per la força de la gravetat. També hi ha asteròides i planetes menors.




Resultado de imagen de el sistema solar



El nostre grup hem decidit reduir el sistema solar a una escala molt més petita, tant petita que es pot situar al passadís de l'escola. També intenetem imitar la mida dels planetes tot i que no és exacte.

En el sistema solar es pot observar com els tres primers planetes tenen una mida molt més petita que la resta i que a mesura que avancem la distància cada cop és superior, els primers planetes són tant petits i estan tant junts en comparació a la resta que no hem pogut trobar un objecte més petit i per això es toquen.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada